meer over Utsukusy

La CalderaMet Utsukusy (= Japans voor schoonheid) is een nieuw tijdperk op het gebied van huidverzorging en schoonheid aangebroken. Utsukusy streeft in alles naar evenwicht, waarbij een diepgaande eeuwenoude kennis van plantenkunde verbonden is met de omvangrijke moderne wetenschap over cosmetica.

Resultaat hiervan zijn uitgebelanceerde recepturen voor natuurproducten, zoals voelbaar en zichtbaar werkzame crèmes, lotions en emulsies van een uitzonderlijke zachtheid. Al deze verzorgingsproducten richten zich op natuurlijk evenwicht en balans, waarbij  innerlijke en uiterlijke schoonheid in harmonie samen gaan.

Voor de samenstelling van alle Utsukusy producten worden uitsluitend de beste en zorgvuldig geselecteerde natuurlijke werkstoffen gebruikt. De producten zijn hypo-allergeen, dus aanleiding tot allergie en irritatie is daardoor tot het minimum beperkt. De Utsukusy producten zijn dierproefvrij.

Utsukusy biedt u voor iedere behoefte van de gezichts- en/of lichaamshuid een gespecialiseerd product. Bekijk ook de Utsukusy website.