Schoonheidsbehandeling

lacaldera-rond-011Op de eerste etage vind je schoonheidssalon ‘De Kunst van Schoonheid’.

Hier worden o.a. intuïtieve gezichts- en lichaamsbehandelingen gegeven. Alle huidproblemen hebben te maken met het evenwicht in het lichaam en genetische aanleg. Door middel van verschillende massages en behandelingen met natuurlijke schoonheidsproducten proberen wij de balans van de huid, zowel gezicht als lichaam, terug te laten keren. Dat is de kunst van het in evenwicht brengen van lichaam en geest, met uiteindelijk als resultaat een ontspannen, mooie huid.

‘De Kunst van Schoonheid’ is sinds januari 2006 gevestigd in La Caldera. De salon bestaat al 20 jaar en wordt gerund door Jolanda Wijtenburg. Zij heeft in al die jaren een eigen stijl ontwikkeld waarbij diagnose het belangrijkste is. Door middel van het voelen en bekijken van gezicht en lichaam. Tijdens de behandelingen maakt zij gebruik van ons huismerk Utsukusy, waarvan wij tevens importeur  zijn.

Jolanda geeft Utsukusy workshops aan andere schoonheidsspecialistes. Voor professionele gebruikers is afname van Utsukusy producten tegen groothandelsprijzen mogelijk. Informatie hierover kan worden verkregen bij Jolanda.

Meer over Utsukusy & de producten