Magie, welzijn & schoonheid

lacaldera-rond-005Bij La Caldera vind je magie, welzijn en innerlijke & uiterlijke schoonheid.

Magie is bijzonder en toch heel alledaags. Je intuïtie, je intentie, de kracht van je gedachten en het wonder van al het leven om je heen. Wij geloven dat je met simpele middelen de magie weer terug krijgt in je leven. Want het is nooit echt weg.

Zodra je bij La Caldera binnenkomt zul je aangenaam verrast zijn. De sfeer die in ons pand gecreëerd is, door o.a. het branden van kaarsen en wierook, de muziek en de energie van onze produkten, helpt je weer een beetje terug bij jezelf, bij je kern en je intuïtie.

La Caldera helpt je bij het (her)vinden van balans en het volgen van je hart. Onze producten en diensten zijn daarop afgestemd: edelstenen, oliën, wierook en kruiden die inwerken op je energiebalans, schoonheidsbehandelingen en massages, inspirerende boeken, mooie sieraden en symbolische voorwerpen.

Op de begane grond vind je onze winkel met producten van Moeder Aarde. Verder bieden wij je speciale schoonheidsbehandelingen en therapieën met eerlijke materialen en onze volledige aandacht. Want verzorging van je lichaam is belangrijk. Voor je gevoel van welzijn en voor je innerlijke en uiterlijke schoonheid.

Je kunt ook inspirerende workshops of jaarcursussen volgen die je achtergrondinformatie geven en waar je zelf de technieken leert die jouw welzijn bevorderen.

Dus nogmaals: wees welkom, geniet en wissel uit!