Edelsteenlegging

lacaldera-rond-001In de hectische tijd waarin we nu leven, zijn spanning en stress geen vreemden voor de meeste van ons. Heb je ook het gevoel dat je het te druk hebt en dat het leven soms te snel gaat? Dan is een edelstenenlegging wellicht iets voor jou. Deze behandeling geeft je een diepe ontspanning en een algemeen gevoel van welbevinden.

Elke zondag is Josine bij La Caldera aanwezig om edelstenenleggingen te geven.
Helemaal afgestemd op jouw persoonlijke behoeften, kiest Josine de edelstenen die jou kunnen ondersteunen in je proces. Hierbij wordt niets geforceerd. Zo kan er ruimte ontstaan om los te laten wat niet meer past. Elke ervaring met de stenen is verrassend en raakt je op verschillende manieren.

De behandeling

Een behandeling duurt 1,5-2 uur. Hierbij lig je toegedekt op een massagetafel. De stenen worden op en om je heen gelegd. De eerste behandeling is altijd met een groene calciet, deze steen helpt je los te laten wat je niet meer dient. Bij een volgende behandeling bepaalt Josine in overleg met jou welke stenen passen bij je verder proces. Een behandeling kost € 95,-

De behandelaar

Josine is al 20 jaar geraakt door de schoonheid van de stenen. De wereld van de edelstenen en kristallen is complex en verrast haar iedere dag opnieuw. Uit ervaring weet zij dat er altijd een mooie wisselwerking ontstaan tussen de edelstenen en degene die ze draagt.
In 2013 rondde Josine een intensieve verdiepingsopleiding af bij La Caldera. Naast haar ervaring met de stenen heeft Josine jarenlange ervaring bij de overheid, in de horeca en als freelance coach/trainer. Al deze ervaringen neemt zij mee in haar behandelingen.

Afspraak maken

Ben je geïnteresseerd geraakt in een edelstenen behandeling? Neem dan contact op met Josine via 06-1982 24 42 of mjtenkate [at] ziggo [dot] nl

 

Bewaren