Edelstenen

lacaldera-rond-001Edelstenen zijn niet alleen mooi, het zijn fantastische helpers bij persoonlijke groei en ze stimuleren je de weg van je hart te volgen. Ze beinvloeden de energie van de chakra’s. Bij alle levende wezens.

Door het dragen van een edelsteen die op dat moment bij je past, help je de balans in jezelf te herstellen. Met een simpele test bepalen wij welke edelsteen dat is. Een turkoois, een rosekwarts, carneool, tijgeroog, amber, aquamarijn, amethist, citrien of één van die andere mooie edelstenen.

Je kunt er ook voor kiezen om een steen in je omgeving te plaatsen, wij hebben verschillende houders voor edelstenen.

Helende werking

La Caldera bollenBij La Caldera werken we met de helende werking van stenen en het geneeskrachtig gebruik daarvan.

Moeder Aarde vormt en geeft ons prachtige stenen. Wie goed luistert kan en mag deze stenen gebruiken. De Noord-Amerikaanse indianen noemen de stenen de oudste bewoners van de aarde. Stenen zijn levende wezens die met hun miljoenen jaar oude wijsheid een schat aan informatie en levenskracht bevatten. De stenen stellen deze informatie en kracht aan ons beschikbaar om ons te helpen op ons levenspad.

Verstand, emotie, lichaam, geest en ziel: we kunnen alles los van elkaar beschouwen maar uiteindelijk vloeit alles samen en zijn wij allemaal en in ons geheel onderdeel van Moeder Aarde.

La Caldera stenenDaar ligt onze genezing, daar ligt de magie waar we allen naar op zoek zijn in, op en rondom onze wonderlijke planeet. Het geneeskrachtig gebruik van de informatie en levenskracht van haar oudste bewoners kan ons helpen om tot die heelheid te komen.

Door middel van haar energie, kleur, trilling en chemische samenstelling kan de juiste steen in de juiste situatie helpen. Een teveel aan energie kan in andere banen worden geleid. Een tekort aan energie kan worden aangevuld. Wanneer je dat wenst, kunnen stenen zelfs helpen je energetisch veld te veranderen.

Wij helpen je de juiste steen te vinden en testen die voor je uit door middel van een spiertest. Deze test komt uit de “Touch for Health” en is aangepast aan de edelsteentherapie.

Als je wilt geven wij spirituele adviezen, waarbij de hulp, informatie en geneeskracht van de stenen ook wordt ingezet. Op welke wijze is afhankelijk van de wens of hulpvraag.

Meer leren over stenen?

Maar je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag met stenen. Volg daarvoor één van onze workshops of jaarcursussen.

Een edelsteenlegging beleven?

Wil je het weldadige gevoel van een edelsteenlegging ervaren? Reserveer dan een behandeling bij Josine.

Bewaren